keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Valkosipulietanat


Tämä herkku jakaa mielipiteitä, toiset rakastaa ja toiset vihaa. Tässä ystävältäni saama huippuhyvä ohje valkosipulietanoihin.




24 etanaa+
100g voita
1 valkosipulin kynsi
1 salottisipuli
3 rkl persiljaa hienonnettuna
2 tl sitruunan mehua
suolaa ja valkopippuria

Huuhtele etanat ja anna kuivahtaa. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Hienonna valkosipuli, salottisipuli ja persilja. Sekoita maustevoin ainekset tahnaksi.Laita etanat etanapannun jokaiseen koloon ja päälle reilu nokare tahnaa (aurajuusto sopii myös).Kypsennä etanoita uunissa 5–10 min, kunnes voi tirisee ja on saanut hieman väriä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotimme bohoa kesätunnelmaa

Tämän vuoden aikana on monenkin kodin sisustukseen levinnyt boheemi tyyli. Kuin myös meillekin. On jotenkin vapauttavaa ol...