maanantai 12. elokuuta 2013

Pikkusuolaista





En nyt muista tarkkoja raaka-aine määriä, kun näihin tulee laitettua mitä jääkaapista sattuu löytymään.  Helppoa iltapalaa ja moniin juhliin on tullut tehtyä eri versioina pienenä suolaisena tarjottavana.

Savupororieskarullat

Rieskaa (neliskanttisia,;kostutin kasvisliemellä)
Savuporoa
Kylmäsavuhärkä leikkelettä
Suolakurkkua
Kaprista
Aurinkokuivattutomaatti tuorejuustoa
Ruohosipuli tuorejuustoa
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Pilkoin vielä sekaan tuoretta persiljaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotimme bohoa kesätunnelmaa

Tämän vuoden aikana on monenkin kodin sisustukseen levinnyt boheemi tyyli. Kuin myös meillekin. On jotenkin vapauttavaa ol...