keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Namskis


Tämä on oma suosikkini festareilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa käydessäni, pitihän niitä testata pitkästä aikaa kotonakin eli ruismuikut kermaviilidipin kera.

500g perattuja muikkuja

3/4dl ruisjauhoja
n.1 tl suolaa
valkopippuria
loraus sitruunamehua
tilliä
voita paistamiseen

Pyörittele puhdistetut muikut jauho-sitr.mehu-mausteseoksessa. Ruskista voissa pannulla. Tarjoa esim. uusien perunoiden ja kermaviilikastikkeen kanssa tai dippaile sellaisenaan.


Valkosipulinen kermaviilikastike:

1 prk kermaviiliä
1 prk smetanaa
1-2 valkosipulinkynttä
suolaa, mustapippuria
sitruunamehua, tilliä

Sekoita kermaviili ja smetana keskenään, lisää joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, mausta seos. Ja eikun dippailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotimme bohoa kesätunnelmaa

Tämän vuoden aikana on monenkin kodin sisustukseen levinnyt boheemi tyyli. Kuin myös meillekin. On jotenkin vapauttavaa ol...